Vzgoja socialnih veščin
Katja Kumše (Džindžinovič)

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. A če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova.

Tone Pavček

Osebno svetovanje


  • Imate občutek, da je včasih “vsega preveč”?
  • Vas pestijo psihosomatske težave in čustvene stiske?
  • Se srečujete s pomembnimi življenjskimi odločitvami in ne veste, kaj bi storili?
  • Vam je v “vaši koži” stresno in naporno?

Pogosto kljub trudu in vztrajnemu iskanju rešitev sami ne zmoremo najti poti iz osebne stiske. Dobrodošel je neobremenjen pogled svetovalca ali terapevta, s pomočjo katerega najdemo drugačne poti za bolj zadovoljno življenje.

Svetovanje izvajam po načelih realitetne terapije. Realitetna terapija, znana tudi kot teorija izbire, zagovarja, da je večina naših težav (razen bolezni, revščine ali starosti) posledica nezadovoljujočih medsebojnih odnosov. Človek sam upravlja s svojim vedenjem, kar klientu omogoča, da na svoje težave pogleda iz drugega zornega kota in odkrije boljše načine za doseganje osebnega zadovoljstva.

Spoznali boste, kako uspešno upravljati s svojim življenjem in kako izbrati zase bolj zadovoljive odločitve, kar vas bo vodilo do kvalitetnejšega in srečnejšega življenja.

Mnenja
Katja mi je vlila neko samozavest, me spodbujala in pomirjala, spoznala sem, da je zelo veliko stvari le v moji glavi in da svoje misli nadziram jaz.
Mojca, Ljubljana